ΟΛΗ - Συμμετέχουμε … για τον προορισμό

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ., η σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση GUINNESS WORLD RECORD – OFFICIAL ATEMPT στην Πλατεία Ελευθερίας, ανοιχτή για όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης καθώς επίσης και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Τίτλος του ρεκόρ που επίσημα έχει ανατεθεί από τον Οργανισμό “Guinness World Records” να επιχειρήσουμε να καταρρίψουμε είναι: Longest Line of Cake Pops -Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops. Υπάρχει σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια, ποσότητα την οποία θα πρέπει να περάσουμε για να διασφαλίσουμε την είσοδο μας στο βιβλίο Guinness World Records. Ξεπερνώντας την ποσότητα των 2.500 cake pops δημιουργούμε ταυτόχρονα τρία ρεκόρ, μεγαλύτερο μήκος γραμμής, μεγαλύτερη ποσότητα cake pops αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι που ταυτόχρονα δούλεψαν για την δημιουργία τους.

Τα cake pops που θα παρασκευαστούν θα διατεθούν από τη ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ της Αρχιεπισκοπής Κρήτης σε συμβολικό ποσόν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου καθώς και για το έργο άλλων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της πόλης μας.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα και έχει τη στήριξη του Οργανισμού στα πλαίσια της στρατηγικής που υιοθετεί η Διοίκηση του ΟΛΗ και των πολιτιστικών δράσεων και πρωτοβουλιών που υλοποιεί για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας, την προώθηση της Κρήτης και του προορισμού μας ως μια περιοχή που πρωτοπορεί και προάγει τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό. Σκοπός μας είναι στις σημερινές δύσκολες οικονομικές, πολιτικές, και κοινωνικές συνθήκες να αδράξουμε, από κοινού, κάθε ευκαιρία που μας δίνεται με στόχο την παροχή τουριστικών υπηρεσιών στη βάση του «τουρισμού εμπειρίας» με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και του κλάδου της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο με ορατά και σημαντικά οφέλη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και περισσότερο για την τοπική κοινωνία. Το διάστημα αυτό που η προσέλευση τουριστών στο νησί μας συνεχίζεται (μόνο το μήνα Οκτώβρη θα καταπλεύσουν περίπου 57.000 επισκέπτες κρουαζιέρας), κοινή επιδίωξη αποτελεί η τουριστική προβολή του τόπου μας μέσω της εκδήλωσης η οποία ευελπιστούμε να ενθουσιάσει το κοινό και να κερδίσει και τη συμμετοχή των τουριστών στο εγχείρημα αυτό (την Κυριακή 18 Οκτώβρη δύο κρουαζιερόπλοια θα αφιχθούν στο λιμάνι μας).

Η πολύτιμη συμβολή όλων (φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, τοπικού τύπου, σχολείων, ιδρυμάτων, οργανισμών, αλλά και όλων των κατοίκων της Κρήτης) μας είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ευελπιστούμε στην παρουσία, στην συνεργασία και στην συμβολή όλων σας στην προσπάθεια μας αυτή με ένα σύνθημα « Συμμετέχουμε … για το Ηράκλειο».

 

Περισσότερα στο συνημμένο Δελτίο Τύπου

 

Read 1562 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς