COSTA LUMINOSA

Ποδαρικό στη κρουαζιέρα για το λιμάνι του Ηρακλείου έκανε στις 2-1-2016 το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Costa Luminosa", με 2.786 επιβάτες και 864 άτομα πλήρωμα.

Το ''φωτεινό'' διαμάντι της εταιρείας Costa Cruises προσέγγισε για πρώτη φορά το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου και παρέμεινε στο λιμένα έως τις 18.00μ.μ.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη νέα διοίκηση του λιμένα, που περιελάμβανε Μινωικά δρώμενα, κρητικό χορευτικό συγκρότημα, παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Επίσης, διανεμήθηκε χρήσιμο φυλλάδιο με πληροφορίες για την επίσκεψή τους στα αξιοθέατα και στην πόλη μας, τα οποία επισκέφθηκαν αψηφώντας το τσουχτερό κρύο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών κύριο Ευάγγελο Τσαμπουράκη και το μέλος ΔΣ κα. Γεωργία Στεφανάκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa για την ανταλλαγή ευχών και συμβολικών δώρων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις και θέματα που αφορούν στη κρουαζιέρα με τον Ιταλό πλοίαρχο του Costa Luminosa, κ. Nicolantonio Palombella, ο οποίος συνεχάρη τον Οργανισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις άψογες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε ο Λιμένας Ηρακλείου στο κρουαζιερόπλοιο κατά τη πρώτη άφιξή του.

Στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια προκειμένου να καταστήσουμε το Ηράκλειο ελκυστικό προορισμό για την κρουαζιέρα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο να γίνει περισσότερο ανταποδοτικό στην τοπική κοινωνία.

Read 1614 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς