Έγκαιρη κατάσβεση πυρκαγιάς σε σκάφος

Χάρη στην ετοιμότητα, στον επαγγελματισμό και στον συντονισμό των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος αντιμετωπίστηκε και κατασβέστηκε έγκαιρα η πυρκαγιά που πρόσφατα εκδηλώθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος στο παλιό ενετικό λιμάνι πριν πάρει διαστάσεις, απειλήσει ζωές και παρακείμενες περιουσίες. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται αρμοδίως προκειμένου να καταλογιστούν τυχόν ευθύνες, εάν ανακύψουν.

Η σημερινή Διοίκηση και το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με αίσθημα ευθύνης καταβάλλουν καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων. Οι τυχόν ελλείψεις σε υποδομές, οι παραλείψεις του παρελθόντος βήμα - βήμα αποκαθίστανται ώστε οι χρήστες και οι επισκέπτες, να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους και όσες συνέδραμαν στην αντιμετώπιση του περιστατικού, ζητούμε την κατανόηση σας για την αναστάτωση που προκλήθηκε ένεκα του συμβάντος και δεσμευόμαστε ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε και καλύτεροι, βελτιώνοντας το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Read 1083 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς