Ανακοίνωσης της αποχώρησής του Γ. Ανωμερίτη

Μετά από μακρά θητεία, όπως ήδη είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο 2015, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μετά από συνάντηση συνεργασίας που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε., η οποία θα γίνει μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015.

Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης θα έχει επίσης συνάντηση συνεργασίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου και με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, για τα θέματα διαδοχής της παρούσας διοίκησης, καθώς και για τα θέματα ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.

Η επιστολή ανακοίνωσης της αποχώρησής του βρίσκεται στο επόμενο συνημμένο αρχείο:

 

Read 1820 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς