Πρώτη άφιξη επιβατικού πλοίου το 2016

Τo “Blue Star Δήλος” επισκέφθηκαν η Διοίκηση και στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε., για να επιδώσουν αναμνηστική πλακέτα και δώρα με την ευκαιρία της πρώτης άφιξης επιβατικού πλοίου για το 2016.

    Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γ. Κούβαρης καλωσόρισε τον καπετάνιο και το πλήρωμα του πλοίου και κατά την ανταλλαγή ευχών σημείωσε: “Στο πρόσωπό σας τιμούμε τους Έλληνες ναυτικούς και την ακτοπλοΐα που συμβάλλουν στη νησιωτικότητα και ανάπτυξη του τόπου”.

Read 1498 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς