Το συνέδριο ESPO αναβάλλεται και μετατίθεται στις 27-28 Μαΐου 2021, στο Όσλο!

Με λύπη σας πληροφορούμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε το ετήσιο συνέδριο ESPO 2020, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα στο Όσλο. Λάβαμε αυτήν τη σκληρή απόφαση ενόψει της τρέχουσας κατάστασης της εξάπλωσης του Covid-19 μεταξύ των χωρών της Ευρώπης και των διαφόρων ταξιδιωτικών απαγορεύσεων που πιθανότατα θα εξακολουθούν να ισχύουν τον Μάιο, στη Νορβηγία, καθώς και σε πολλά άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.

Έτσι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα αναβάλουμε την ετήσια εκδήλωσή μας για το  2021, στο ίδιο μέρος, την ίδια περίοδο! Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας: 27 - 28 Μαΐου 2021! Με το λιμάνι του Όσλο, είμαστε πραγματικά σε καλά χέρια, θα διατηρήσουμε όλες τις καλές ιδέες της φετινής διοργάνωσης για το 2021 και θα την  κάνουμε μια ακόμα πιο ισχυρή.

Για τους συμμετέχοντες που είχαν ήδη εγγραφεί για τη φετινή διοργάνωση, μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Braekke στο λιμάνι του Όσλο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Το θέμα, το πρόγραμμα και οι πρακτικές πληροφορίες για την διοργάνωση του επόμενου έτους θα δοθούν στις αρχές του 2021 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου.

Opera House and Munch Museum, Oslo

Opera House and Munch Museum, Oslo

Read 733 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς