Παρουσια της Ε.ΛΙΜ.Ε στο διαδικτυο

NewsIcon

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 11 Νοεμβρίου 2011, η Ένωση Λιμένων Ελλάδος διαθέτει την δική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.elime.gr.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να αποτελέσει τον κοινό τόπο παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Ένωσης και των μελών της, των λιμανιών της χώρας μας, αλλά και κοινό σημείο συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη Λιμενική βιομηχανία.

Πρόθεσή μας είναι η ιστοσελίδα της ΕΛΙΜΕ να γίνει ένας ζωντανός οργανισμός έκφρασης απόψεων και καταγραφής δραστηριοτήτων που αφορούν την Λιμενική βιομηχανία σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, προς όφελος των λιμανιών της χώρας μας και της Εθνικής Οικονομίας.

pdf-icon

Γιώργος Καστελλάνος