Ομιλία του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΛΙΜΕ κ. Ιατρίδη στο Greece Cyprus Business Summit

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΛΙΜΕ κ. Δημήτρης Ιατρίδης μίλησε στο 1ο συνέδριο Greece Cyprus Business Summit που διεξήχθη στο Hotel Sofitel στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, με αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση της ήδη πολύ στενής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου σε επιχειρηματικό, αναπτυξιακό και επενδυτικό επίπεδο. Ειδικότερα, στο πλαίσιο του πάνελ του Συνεδρίου για τις υποδομές ο κ. Ιατρίδης τοποθετήθηκε σε θέματα κοινών δράσεων μεταξύ των λιμένων, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, χρηματοδοτικών προγραμμάτων και συντονισμού σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών.

Read 112 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς