Print this page

ΟΛΗ Α.Ε.: Το λιμάνι του Ηρακλείου επισκέφτηκε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Αμερικής & Kαναδά με εκπροσώπους των social media

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, επισκέφθηκαν το λιμάνι του Ηρακλείου ο Διευθυντής του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά κ. Κωνσταντίνος Χαροκόπος μαζί με 6 εκπροσώπους των social media (bloggers influencers), μετά από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη, σε μια προσπάθεια προβολής του Λιμένος Ηρακλείου ως έναν από τους ελκυστικούς προορισμούς κρουαζιέρας ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της ομορφιάς της Κρήτης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης δήλωσαν ότι η επίσκεψη αυτή ήταν απόρροια των συζητήσεων και των επαφών που έγιναν κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι. Η διασύνδεση με την κρουαζιέρα, τόνισε ο κ. Μηνάς Παπαδάκης. που απευθύνεται σε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος είναι προτεραιότητά μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη ως Οργανισμός Λιμένος. Το Ηράκλειο είναι η μόνη πόλη της Κρήτης που μπορεί να δεχτεί επισκέπτες όλο το χρόνο και αυτός είναι ο στόχος μας.

Την Αμερικανική αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν στο Λιμάνι του Ηρακλείου ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, το μέλος του ΔΣ κ. Αντώνης Νιθαυριανάκης και η υπεύθυνη του τομέα Κρουαζιέρας ΟΛΗ κ. Κυριακή Καμπανά, καθώς και ο κ. Γεώργιος Σισαμάκης αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο Μ..Α.Ε.» με την κ. Δέσποινα Διαλυνά.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους υποδοχής της Κρουαζιέρας και έλαβαν την σχετική ενημέρωση για την αναπτυξιακή πορεία της κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Το ενδιαφέρον τους για το λιμάνι του Ηρακλείου ήταν άκρως εκδηλωτικό., τόσο για τον Διευθυντή του ΕΟΤ Αμερικής & Καναδά κ. Χαροκόπο όσο και για τους 6 bloggers influencers οι οποίοι έχουν πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους στην Αμερική.

Read 243 times