ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΛΙΜ.Ε. 17-07-2013

ELIME_logo

Πειραιάς 17-07-2013

Το Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (Ε.ΔΙ.ΝΑ.Λ.Ε) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας (ΟΛΚΕ) και το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «Εξάντας» διοργανώνουν στη Κέρκυρα 5 – 8 Σεπτεμβρίου 2013, θερινό σχολείο με θέμα:

Ελληνικοί Λιμένες κρουαζιέρας:Λειτουργία - διαχείριση - ανάπτυξη

Στόχος του σχολείου είναι να αναδειχθούν οι σύγχρονες προκλήσεις για την ανάπτυξη και διαχείριση λιμένων κρουαζιέρας με σαφή προσανατολισμό σε όπως η ασφάλεια και η εφαρμογή διεθνών κανονισμών, τα συστήματα προγραμματισμού προσεγγίσεων, καθώς και θέματα ποιότητας και προβολής...

 

Διαβάστε την Ανακοίνωση pdf-icon


 

Διαβάστε το Πρόγραμμα pdf-icon


 

Δείτε την Αφίσα pdf-icon


 
Read 2867 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας