Συναντηση με το τμήμα Business France της Γαλλικής πρεσβείας

Τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τα Γραφεία του Οργανισμού Λιμένα επισκέφθηκαν σήμερα ο κ. PIERRE LIGNOT, Εμπορικός Σύμβουλος και Διευθυντής του τμήματος Business France της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και η κ. ΘΑΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Εμπορικό Ακόλουθο στο ίδιο τμήμα.

Η Γαλλική αποστολή βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για την ημερίδα με θέμα «Η Γαλλική τεχνογνωσία: Ευκαιρία συνεργασιών μεταξύ Γαλλικών και Ελληνικών Επιχειρήσεων» που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Τμήμα Business France της Γαλλικής Πρεσβείας και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Την Αποστολή υποδέχθηκε από τον Οργανισμό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ και ο Νομικός Σύμβουλος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, οι οποίοι ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες αξιοποίησης του λιμένα στους τομείς των Συνδυασμένων Μεταφορών και Θαλάσσιου Τουρισμού, τις διαδικασίες που θα υιοθετηθούν για να προχωρήσει η αξιοποίηση και τα παράλληλα projects που έχουν αλληλοσύνδεση με την προοπτική αυτή (αναβάθμιση σιδηροδρομικού δικτύου και ανάπτυξη Εμπορευματικού Κέντρου).

Read 462 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας