ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-10-2013 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 24-10-2013

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της συμμετοχής του στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαική Ένωση έργο SEA-2-SEA, ανταποκρίθηκε θετικά στην Πρόσκληση της Ευρωπαικής Επιτροπής (DG MOVE / TEN – T Executive Agency) σχετικά με την προβολή του έργου αλλά και των δραστηριοτήτων του.

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στην πόλη του Ταλίν της Εσθονίας από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου 2013. Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης ως Φορέας Υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης δράσης SEA-2-SEA με προυπολογισμό από το Διευρωπαικό Δίκτυο Μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), πραγματοποίησε παρουσίαση του έργου SEA-2-SEA μέσω της προβολής σχετικού προωθητικού υλικού δημιουργώντας τις προοπτικές για νέες συνέργειες του Οργανισμού κάτω από το πρίσμα των συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαικής Ένωσης.

Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στο Συνέδριο της Ευρωπαικής Επιτροπής στην πόλη του Ταλίν της Εσθονίας με δικό του περίπτερο προβολής της Δράσης παραθέτοντας το σχετικό υλικό δημοσιότητας (αφίσες, κάρτες προβολής του έργου, USB memory sticks).

Η ανταπόκριση των εμπλεκομένων εταίρων από άλλα συγχρηματοδοτούμενα έργα με συναφές αντικείμενο ήταν μεγάλη για την Δράση SEA-2-SEA στην οποία συμμετέχει ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης, θέτοντας προοπτικές για μελλοντικές συνέργειες αλλά και συνεργασίες με στόχο την εκτέλεση έργων υποδομής και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του Λιμένα, την προβολή των Υπηρεσιών του Λιμένα αλλά και την εξοικονόμηση πόρων κατά την λειτουργία του.

Η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης στο Συνέδριο της Ευρωπαικής Επιτροπής στην πόλη Ταλίν της Εσθονίας αποτελεί την έναρξη μιας περιόδου ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ του Οργανισμού με στόχο την προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των δραστηριοτήτων του σε μια προσπάθεια να αποτελέσει ο Λιμένας τον Πόλο Ανάπτυξης για την εμπορευματική αλλά και την επιβατική κίνηση στο Ανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1946 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς