ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04-11-2013 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 4-11-2013

Ενημερώνουμε τους φίλους οδηγούς, το επιβατικό κοινό και όλους τους χρήστες του λιμένα Αλεξανδρούπολης για την ολοκλήρωση και παράδοση των εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος επί της ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης νοτίως της πλατείας Ελευθερίας, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Με την αποκατάσταση της κυκλοφορίας δια μέσου του συγκεκριμένου σημείου, επαναφέρεται σε ισχύ η μονοδρόμηση της προέκτασης της οδού Κύπρου και της ανώνυμης οδού μπροστά από το Τελωνείο και τις αποθήκες Ο.Σ.Ε., σύμφωνα με τις εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παρακαλούμε όλους για την προσοχή και τη συμμόρφωσή τους στις υποδείξεις του Κεντρικού Λιμεναρχείου και του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1712 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας