ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03-12-2013 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 03-12-2013

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, η υπογραφή Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής τμήματος αποθήκης στον εμπορικό λιμένα Αλεξανδρούπολης, σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 111/14/07-11-2013 Απόφασης Δ.Σ. της Ο.Λ.Α. Α.Ε., μεταξύ του Πρόεδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κου Σταύρου Σταυράκογλου και του Διευθυντή Θεσσαλονίκης της εταιρείας ΚΟΣΚΟ Ναυτιλιακή – Πρακτορειακή ΕΛΛΑΣ Α.Ε. (COSCO SHIPPING AGENCY GREECE S.A.) κου Γεώργιου Κορνιλάκη.

Επισημοποιήθηκε με αυτό τον τρόπο και τυπικά το έντονο ενδιαφέρον που εκδήλωσε μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των λιμενικών μεταφορών για δραστηριοποίηση της στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και σφραγίστηκε η συνέχεια, σε μία σειρά συνεργασιών και δράσεων που στοχεύουν στην εξωστρέφεια του λιμένα, στην ανάδειξη των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων και στην προσέλκυση επενδύσεων προς όφελος της ευρύτερης περιοχής. Η σημερινή συμφωνία, έρχεται να επιβεβαιώσει και να επικυρώσει την στρατηγικού χαρακτήρα προσαρμογή της γεωπολιτικής θέσης και του κυρίαρχου ρόλου του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στα δεδομένα της σύγχρονης λιμενικής οικονομίας.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ A.E. (Ο.Λ.Α. Α.Ε.)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ο.Λ.Α. Α.Ε.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1526 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας