ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-6-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 13-6-2014

Την Παρασκευή,13 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εργασίας από τον κ. David Lippeat, Οικονομικό Ακόλουθο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και τον κ Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, Οικονομικό Σύμβουλο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης....

με στόχο την ενημέρωση τους για τις στοχεύσεις της διοίκησης του Οργανισμού και την αναζήτηση πεδίων επιχειρηματικής συνεργασίας. Το διπλωματικό κλιμάκιο υποδέχθηκε στην έδρα του Οργανισμού ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.Α. Α.Ε. κ. Σταύρος Σταυράκογλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Ευάγγελος Ζησάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους στενούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών και αμφότεροι χαιρέτησαν με θέρμη την συγκεκριμένη πρωτοβουλία προσδοκώντας σε μελλοντική στενότερη συνεργασία που θα αποτυπωθεί με ανάλογες αναπτυξιακές προτάσεις και στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1658 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας