ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-6-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 20-6-2014

Στο πλαίσιο της 16ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης, ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου πραγματοποιούν την ΗΜΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

Την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 10:00 π.μ. έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο Νομαρχείο, στην οποία θα παρουσιαστεί η νέα εταιρική ταυτότητα του Ο.Λ.Α. και ομιλία με θέμα «Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης: Κόμβος ανάπτυξης οικονομικής και τουριστικής δραστηριότητας για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Μία έκφραση διαφοροποίησης».

Θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Η δεσπόζουσα θέση, ο ρόλος και η προοπτική του Λιμένος Αλεξανδρούπολης στο σύγχρονο γεωοικονομικό σύστημα», με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το ΤΑΙΠΕΔ, την Ένωση Λιμένων Ελλάδας, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ναυτικών Πρακτόρων.

Την ίδια μέρα το απόγευμα, στο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων Alexpo, οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να διασκεδάσουν με κατασκευές, ζωγραφική και παιχνίδια στη δράση που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1652 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας