ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-08-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

Aleksandroupoli_Logo

Αλεξανδρούπολη 30-08-2014

Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) για μια ακόμη ξεχωριστή πολιτιστική δράση στο διαχρονικό πλαίσιο προσφοράς της, έγινε αρωγός και συμπαραστάτης της εκδήλωσης "+άΝΤηση στον ΦΛΟίΣΒΟ 2014". Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό που δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αναδείξουμε την φυσική κληρονομιά της Αλεξανδρούπολης και να στοχεύσουμε στην αναβάθμιση αυτής. Η στήριξη μας στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΕΠΟΦΕ ανέδειξε μια άκρως γόνιμη συνεργασία και πιστοποίησε τις πολλαπλές ωφέλειες της περιοχής όταν η θεσμική συνέργεια είναι τόσο έντονη.

Ως διοίκηση του Οργανισμού αισθανόμαστε υπερήφανοι που σταθήκαμε δίπλα σε ένα φορέα όπως η ΕΠΟΦΕ, που αριθμεί περισσότερους από 125 συλλόγους-μέλη και ευελπιστούμε πως η άρτια φετινή πρώτη διοργάνωση θα αποτελέσει θεσμό-ορόσημο για τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΦΕ, αλλά και στο πλήθος των εθελοντών που συνέδραμαν αποφασιστικά για την πραγματοποίηση της +άΝΤησης .


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1786 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας