ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-09-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

Αλεξανδρούπολη 24-09-2014

Ο Ο.Λ.Α. στην Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου SEA2SEA

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργο SEA-2-SEA, ανταποκρινόμενος στην Πρόσκληση του Βουλγαρικού Υπουργείου Μεταφορών, Τεχνολογίας & Επικοινωνιών, θα συμμετάσχει στη συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου SEA2SEA της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG MOVE / TEN – T Executive Agency) σχετικά με την πρόοδο εξέλιξης του έργου αλλά και των παραδοτέων του.

Η διημερίδα / συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Σόφιας της Βουλγαρίας στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2014. Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, ως Φορέας Υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης δράσης SEA-2-SEA με προϋπολογισμό από το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος των παραδοτέων και θα συνδράμει στο συντονισμό της επόμενης περιόδου.

Η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης στην Επιτροπή Παρακολούθησης του έργου, αποτελεί την συνέχιση μιας περιόδου υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων δράσεων του Οργανισμού, με στόχο την προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των δραστηριοτήτων του, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το λιμάνι μας και να αποτελέσει Πόλο Ανάπτυξης για την εμπορευματική αλλά και την επιβατική κίνηση στο Ανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1801 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας