ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03-10-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

Αλεξανδρούπολη 03-10-2014

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στo πλαίσιο της κατάκτησης του νέου ρόλου του στο μεταβαλλόμενο διεθνές οικονομικό στερέωμα που επιδιώκει, θα εκπροσωπηθεί επίσημα και θα συμμετάσχει στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΙΝΕΑ (DG MOVE / TEN – T Executive Agency) σχετικά με την επόμενη προγραμματική περίοδο που ξεκινά, με την υποβολή προτάσεων τον Φεβρουάριο του 2015.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2014. Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, ως Φορέας Υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών δράσεων από το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του εταιρικού προφίλ του Οργανισμού αναζητώντας τις προοπτικές για τις στοχεύσεις που έχουν τεθεί κάτω από το πρίσμα των συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης στο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πόλη των Βρυξελλών του Βελγίου, αποτελεί την συνέχιση μιας περιόδου ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ του Οργανισμού, με στόχο την προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των δραστηριοτήτων του, σε μια προσπάθεια να αποτελέσει ο Λιμένας τον Πόλο Ανάπτυξης για την εμπορευματική αλλά και την επιβατική κίνηση στο Ανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1744 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας