ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04-10-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

Αλεξανδρούπολη 04-10-2014

Επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Την Πέμπτη το μεσημέρι επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός. Ο κ. Ορφανός αφού περιηγήθηκε στα νέα γραφεία του Οργανισμού, είχε συνάντηση ενημέρωσης με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας κ. Σταύρο Σταυράκογλου αναφορικά με την πορεία και τις στοχεύσεις του Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνάντηση αναπτύχθηκε το επιχειρησιακό σχέδιο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, καθώς και η πορεία των έργων εντός του προβλήτα του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού ενημέρωσε τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και την ανάγκη της αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών της Σαμοθράκης. Ο κ. Ορφανός δήλωσε απόλυτα ενημερωμένος για τον ρόλο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στο περιφερειακό αναπτυξιακό πλαίσιο και ανέτρεξε στις πρώτες δηλώσεις του ως Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης όπου έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σπουδαιότητα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

Τέλος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα νέα γραφεία του Οργανισμού τα οποία ανακατασκευάστηκαν με ελάχιστα χρήματα, περισσότερα εκ των οποίων από κοινοτικούς πόρους και ανέδειξε την ενέργεια αυτή ως "πυξίδα πορείας" για τις υπόλοιπους φορείς και οργανισμούς.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1602 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας