ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-10-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

Αλεξανδρούπολη 20-10-2014

Συμμετοχή του ΟΛΑ στην Διημερίδα / Συνέδριο στις Βρυξέλλες

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε συγχρηματοδοτούμενες δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανταποκρίθηκε στην Πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΙΝΕΑ (DG MOVE / TEN – T Executive Agency) σχετικά με συμμετοχή και εκπροσώπηση του Ο.Λ.Α., στην διοργάνωση διημερίδας/συνεδρίου σχετικά με την επόμενη προγραμματική περίοδο που ξεκινά με την υποβολή προτάσεων τον Φεβρουάριο του 2015.

Η διημερίδα / συνέδριο έλαβε χώρα στην πόλη των Βρυξελλών του Βελγίου στις 09 και 10 Οκτωβρίου 2014. Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης ως Φορέας Υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων Ευρωπαϊκών δράσεων από το Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών (ΤΕΝ-Τ), πραγματοποίησε σύνολο ενεργειών με στόχο την παρουσίαση και προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης εξετάζοντας τις προοπτικές για νέες συνέργειες δράσεων του Οργανισμού υπό το πρίσμα των συγχρηματοδοτούμενων έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμμετοχή του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης στην Διημερίδα / Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην πόλη των Βρυξελλών του Βελγίου επιβεβαιώνει την δέσμευση της Διοίκησης του Οργανισμού για την συνέχιση μιας περιόδου ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ του Οργανισμού, με στόχο την προβολή του Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των δραστηριοτήτων του, σε μια προσπάθεια να αποτελέσει ο Λιμένας τον Πόλο Ανάπτυξης για την εμπορευματική αλλά και την επιβατική κίνηση στο Ανατολικότερο άκρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1766 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας