ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-11-2014 (Ο.Λ.ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗΣ)

OLA logo el SMALL

Αλεξανδρούπολη 24-11-2014

Ο Ο.Λ.Α. στην 8η Διεθνή Έκθεση Μεταφορών και Logistics

Ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στις εργασίες της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως Μεταφορών και Logistics “Logitrans 2014” στην Κωνσταντινούπολη. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους εκθέτες και διοργανωτές.

Η Ο.Λ.Α. Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Σταύρο Σταυράκογλου, ο οποίος ανέδειξε τη σημασία του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης για την αγορά του κλάδου των μεταφορών και logistics. Η Αλεξανδρούπολη αποτελεί την πύλη και τη γέφυρα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και η γεωγραφική της θέση θεωρείται στρατηγικής σημασίας για τον τομέα των συνδυασμένων μεταφορών.

Η υλοποίηση θεμελιωδών δομικών έργων, όπως της σιδηροδρομικής σύνδεσης και της εκβάθυνσης του λιμανιού, συντελούν στην ανάδειξη της Αλεξανδρούπολης σε σημείο αναφοράς για τις μεταφορές και τα logistics.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 1785 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας