Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το 2016 που αφορά έργα συντηρήσεων και αναπλάσεων λιμενικών εγκαταστάσεων των λιμένων της Ελλάδας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 62 έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,8 εκατ. ευρώ, στα οποία συγκαταλέγονται και 4 έργα συντηρήσεων που αφορούν λιμένες του Έβρου και που υποδείχθηκαν από τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα στο Π.Δ.Ε. εντάχθηκαν τα παρακάτω έργα:

1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΑΝΩΔΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΡΗΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προϋπολ. 37.200,00 ευρώ

2. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προϋπολ. 39.680,00 ευρώ

3. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΘΕΡΜΩΝ Ν. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Προϋπολ. 24.800,00 ευρώ

4. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΑΣ Ν. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Προϋπολ. 24.800,00 ευρώ

Με την υλοποίηση των προαναφερόμενων έργων θα αναβαθμισθούν οι εγκαταστάσεις, καθώς και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους λιμένες της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, σε όφελος των χρηστών και πελατών των λιμένων.

Read 773 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας