Εργασίες συντήρησης Ηλεκτροφωτισμού εντός της Μαρίνας Νέας Περάμου δικαιοδοσίας Ο.Λ.Ε. Α.Ε

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ 64 ΙΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΕ Α.Ε.

O Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας, προχώρησε στην επισκευή και το χρωματισμό σε 60 ιστούς ηλεκτροφωτισμού καθώς και στην αντικατάσταση τεσσάρων εξ αυτών με νέους, εντός της Μαρίνας Νέας Περάμου δικαιοδοσίας του Οργανισμού.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση 10 φωτιστικών κεφαλής, 70 λαμπτήρων Led Ε27 50w και 8 προβολέων Led 150w 6500k.

Η ηλεκτροδότηση και η επισκευή , έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ο ΟΛΕ Α.Ε., προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και των χρηστών της Μαρίνας, καθώς και στη βελτίωση των Λιμενικών Υποδομών.

 

Read 882 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς