Print this page

Δράσεις Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με μία σημαντική εθελοντική δενδροφύτευση στη Νέα Μαρίνα Ελευσίνας, τιμήθηκε από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε και την Antipollution Α.Ε, η ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα η εθελοντική ομάδα της Antipollution Α.Ε φύτευσε 10 λεμονοκυπάρισσα, με σκοπό να δοθεί μια ανάσα οξυγόνου στους πολίτες που κάνουν τον περίπατό τους στη συγκεκριμένη μαρίνα και να τονωθεί το φυσικό στοιχείο.

Επίσης στις 16 του μήνα ανέλαβαν δράση 24 εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε, που με τη συνδρομή ειδικών υλικών απομάκρυνσης απορριμμμάτων από τον ΟΛΕ Α.Ε, πραγματοποίησαν εθελοντικό καθαρισμό στον περιβάλλοντα χώρο της Νέας Μαρίνας, συγκεκριμένα αποψιλώθηκαν και απομακρύνθηκαν (ξερά κλαδιά, ξερά χόρτα, πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, πλαστικά καλαμάκια, δίχτυα, φελιζόλ αποτσίγαρα, καπάκια και χαρτικά), αφιερώνοντας αυτήν την ημέρα εθελοντισμού στο περιβάλλον.

Ο Ο.Λ.Ε Α.Ε ευχαριστεί θερμά την εθελοντική ομάδα της Antipollution Α.Ε και τους εργαζόμενους της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε και παραμένει αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις.

Read 764 times