Print this page

Συνεργασία Ο.Λ.Ε. και Δήμου Ελευσίνας για την καθαριότητα στην πόλη.

Αυτοψία κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Ελευσίνας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες τήρησης καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους, πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ελευσίνας κ. Λεωνίδα Παππά, τον υπεύθυνο Λιμενικών Υποδομών και μέλος του ΔΣ Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Κωνσταντίνου Χρήστου και τον υπεύθυνο Οικονομικών του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Γεώργιο Νικολακάκη.

Περπάτησαν κατά μήκος της παραλιακής οδού Κανελλοπούλου, από το αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή «Κρόνος», την παραλία «Φονιάς» μέχρι και το εργοστάσιο «Τιτάν».

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η τήρηση των μέτρων καθαριότητας τόσο σε πεζοδρόμια όσο και σε κοινόχρηστους χώρους της χερσαίας λιμενικής ζώνης στην Ελευσίνα, αρμοδιότητας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.

Η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ αποφάσισε να λάβει επιπλέον μέτρα για να διατηρηθεί η παραλία της Ελευσίνας καθαρή, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση επισκεπτών τα Σαββατοκύριακα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο όγκος των απορριμμάτων στους παραπάνω χώρους.

Συγκεκριμένα, ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ πρόκειται να διπλασιάσει τον αριθμό των εργαζομένων του που απασχολούνται στην καθαριότητα προκειμένου να διατηρηθούν καθαροί οι κοινόχρηστοι χώροι αρμοδιότητάς του σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ πρόκειται να τοποθετήσει σε συγκεκριμένα σημεία καλαθάκια απορριμμάτων και να αντικαταστήσει τα παλαιότερα με καινούρια.

Από την πλευρά του ο Δήμος Ελευσίνας θα συμβάλλει στην καθαριότητα της πόλης με την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων σε καθορισμένα σημεία.

 

 

Read 718 times