ΟΛΕ: Σε εξέλιξη το έργο αλλαγής ηλεκτροφωτισμού στη ΧΖΛ Ελευσίνας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το έργο για την αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού και την ενεργειακή αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου της Ελευσίνας, που πραγματοποιεί με ταχύτατους ρυθμούς ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος (ΧΖΛ), αρμοδιότητάς του.

Κεντρικά σημεία στο παραλιακό μέτωπο της πόλης έχουν ήδη αποκτήσει εξωραϊσμένη εικόνα μετά τις εργασίες αντικατάστασης όλων των παλαιού τύπου φωτιστικών σωμάτων με σύγχρονους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας τύπου led στους στύλους ηλεκτροδότησης επί της οδού Κανελλοπούλου και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου έως και το ανακαινισμένο κτίριο στην προβλήτα της Πρώην Αμερικάνικης Βάσης.

Οι εργασίες αλλαγής στο φωτισμό συνεχίζονται σταδιακά επί της παραλιακής οδού Κανελλοπούλου προς την περιοχή “Κρόνος” και προγραμματίζεται μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο να έχουν αντικατασταθεί στο σύνολό τους οι παλαιού τύπου λαμπτήρες με σύγχρονους τύπου led σε όλα τα σημεία ηλεκτροδότησης της ΧΖΛ Ελευσίνας.

Στην παρούσα φάση και μέχρι το έργο να περατωθεί εξ ολοκλήρου, έγιναν τεχνικές εργασίες αλλαγής των μη λειτουργικών λαμπτήρων σε σημεία της ΧΖΛ όπου δεν υπήρχε η δέουσα επάρκεια φωτισμού, συγκεκριμένα στην περιοχή “Κρόνος” επί των οδών Ωκεανιδών έως και Κανελλοπούλου 6, ώστε να διασφαλίζεται επαρκής φωτισμός για την ασφαλέστερη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Το έργο της αλλαγής ηλεκτροφωτισμού στη ΧΖΛ Ελευσίνας υλοποιείται υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΛΕ ΑΕ, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Απόστολου Καμαρινάκη, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού τεχνικών εργασιών, που πραγματοποιεί ο Οργανισμός με ιδίαν δαπάνη, για τον εκσυγχρονισμό της εικόνας του παραλιακού μετώπου της πόλης εν όψει και της ανακήρυξης της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023.

 

Read 145 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας