ΟΛΕ: Υπογράφηκε η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του υπαλληλικού προσωπικού στον Οργανισμό

Υπεγράφη μεταξύ της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και των εργαζομένων η νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) των μονίμων υπαλλήλων του Οργανισμού για τα έτη 2020-2021.

Η ανανέωση της ΣΣΕ στον Ο.Λ.Ε. ΑΕ έχει διετή διάρκεια και δεν προβλέπει καμία περικοπή σε αποδοχές, επιδόματα, παροχές κ.α., ως ίσχυε το 2019.

Με την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας κλείνει ικανοποιητικά ένας κύκλος διαπραγματεύσεων για τα εργασιακά θέματα στο Λιμένα Ελευσίνας, που είχε ξεκινήσει από την Άνοιξη του 2019, μεταξύ των μονίμων υπαλλήλων του Ο.Λ.Ε. ΑΕ με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε) και τα συναρμόδια Υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Οικονομικών.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Ο.Λ.Ε. ΑΕ και μέλος του ΔΣ του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Χρήστου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολο Καμαρινάκη για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ υπογραμμίζοντας την ικανοποίηση του μονίμου υπαλληλικού προσωπικού για την επιτυχή εξέλιξη που συμβάλει θετικά στην ενίσχυση των ρυθμών ανάπτυξης του Οργανισμού.

 

Read 589 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς