Ο.Λ.Ε. ΑΕ: Ευχές και δώρα για τα παιδιά των φορτοεκφορτωτών και των εργαζομένων

Ευχές και δώρα στα παιδιά των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ και των φορτοεκφορτωτών στο λιμάνι της Ελευσίνας προσέφερε η Διοίκηση του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2021.

Τα δώρα, για κάθε παιδί ξεχωριστά, παραδόθηκαν στους γονείς, καθώς τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και η επιβολή αυστηρού lock down στην πόλη της Ελευσίνας, δεν επέτρεψαν φέτος τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης ευχήθηκε Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Δημιουργικότητα, προσωπικά σε κάθε εργαζόμενο στον Οργανισμό, ως μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης των προσπαθειών που καταβάλλει ανελλιπώς όλο το προσωπικό εν μέσω πανδημίας, ώστε να ανταποκρίνεται άψογα στη διεκπεραίωση των καθηκόντων του για την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα.

Read 119 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας