Print this page

ΟΛΕ: Πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2013 για την ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων και πληροφοριών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία πιστοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ κατά το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO/IEC 27001:2013 για την ασφάλεια συστήματος διαχείρισης των πληροφοριών και την προστασία των ψηφιακών δεδομένων.

Η πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2013 αποτελεί δημόσια και ανεξάρτητη επικύρωση των διαδικασιών που ακολουθεί ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων τα οποία διαχειρίζεται, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων των συνεργατών και των πελατών του, σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές.

Η εν λόγω διεθνής πιστοποίηση είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την εξέλιξη και την καινοτομία, που έχει θέσει ως πρωταρχική προτεραιότητα του ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ εφαρμόζοντας τις κατάλληλες διαδικασίες και ελέγχους, με στόχο την προστασία των δεδομένων του από κακόβουλες απειλές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Επιπλέον το ISO/IEC 27001:2013 παρέχει στον Ο.Λ.Ε. ΑΕ ανταγωνιστικό προβάδισμα κατατάσσοντάς τον Λιμένα Ελευσίνας στους ψηφιακά αξιόπιστους συνεργάτες.

Η επιθεώρηση για την πιστοποίηση του Ο.Λ.Ε κατά ΕΛΟΤ ISO/IEC 27001:2013 πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

Read 615 times