Ο.Λ.Ε. ΑΕ.: Εργασίες καθαρισμού στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ελευσίνας.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στη Χερσαία Ζώνη του κεντρικού εμπορικού λιμένα Ελευσίνας.

Ειδικότερα, φορτώθηκε σε τράκτορες και απομακρύνθηκε για σκραπ παλαιός μηχανολογικός εξοπλισμός φορτοεκφόρτωσης που δεν χρησιμοποιούνταν σε λιμενικές εργασίες επί σειρά ετών.

Έτσι απελευθερώθηκε σημαντικά ωφέλιμος χώρος στον λιμένα, που δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν περισσότερα φορτία. Επίσης αξιοποιείται και σημείο, που δεν επηρεάζει τις καθημερινές λειτουργίες του λιμένα, για να στεγαστεί ο νέος Επιβατικός Σταθμός Εισόδου -Εξόδου Σένγκεν (Schengen), στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του Λιμένα Ελευσίνας.

Ο Ο.Λ.Ε. Α.Ε συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού σε χώρους αρμοδιότητας του, όπου απαιτείται.

Read 288 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς