Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ιαπωνικής εταιρίας

Αντιπροσωπεία Ιαπωνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη του τομέα κρουαζιέρας των Ιαπωνικών Λιμένων, επισκέφτηκε την Κυριακή 8/10/2017 τις νέες εγκαταστάσεις κρουαζιέρας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο Υπεύθυνος Ασφάλειας Λιμενικής Εγκατάστασης και Διευθυντής Λιμενικών Υπηρεσιών του ΟΛΗ κ. Ευάγγελος Τσαμπουράκης, μαζί με στελέχη του Τομέα Κρουαζιέρας του Οργανισμού. Αφού παρουσίασαν τις νέες εγκαταστάσεις παρείχαν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με αυτές.

Μετά την επίσκεψη, τα μέλη της αντιπροσωπείας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη φιλοξενία και τη συνεργασία, ενώ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και των υφιστάμενων υποδομών του λιμένα Ηρακλείου στον τομέα της κρουαζιέρας.

Read 971 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς