Print this page

Δυναμική παρουσία του Ο.Λ.Η. Α.Ε στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετείχε και φέτος στα «Ποσειδώνια 2018», που διεξήχθησαν από τις 4 έως και τις 8 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα και πρόκειται για τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα, που αφορά τη ναυτιλία και τη θαλάσσια τουριστική βιομηχανία.

Στο περίπτερο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου καλωσόρισε αυτές τις μέρες τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της έκθεσης μαζί με άλλα λιμάνια της χώρας. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κος Απόλλων Φιλιππής, η κα Νίκη Γιαμαλάκη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπηρεσιακά στελέχη του Οργανισμού που εκπροσώπησαν τον ΟΛΗ ΑΕ, πραγματοποίησαν επαφές με παράγοντες και στελέχη εταιριών της ναυτιλιακής κοινότητας .

Τα στελέχη του ΟΛΗ συμμετείχαν και σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Med Cruise. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγινε αναφορά στη σημασία των mega liners και στις αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν τα λιμάνια που θέλουν να προσελκύσουν κρουαζιερόπλοια τέτοιων εταιρειών, ενώ συζητήθηκε και η έναρξη λειτουργίας νέων τερματικών σταθμών κρουαζιέρας εντός του 2017 για τρία λιμάνια της Μεσογείου μεταξύ των οποίων είναι και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Read 861 times