Συμμετοχή του Ο.Λ.Η. ΑΕ στην Έκθεση "ΕΝ ΠΛΩ 2018"

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο και ως συνδιοργανωτής στην έκθεση «ΕΝ ΠΛΩ 2018» που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών.

Συνδιοργανωτής είναι και η Περιφέρεια Κρήτης ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το τετραήμερο εκδηλώσεων, θα λάβει χώρα, στην προβλήτα μικρού Κούλε, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου από σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου και καθημερινά έως την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.
 Στο περίπτερό του ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα υποδέχεται τους επισκέπτες της έκθεσης με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας μέσω του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο λιμάνι με ψηφιακό τρόπο.
 Παράλληλα, στο πλαίσιο του 4ήμερου εκδηλώσεων «ΕΝ ΠΛΩ 2018», θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις, βόλτες με φουσκωτά σκάφη και άλλες δράσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα.

Read 840 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς