Ο.Λ.Η. και Δήμος Ηρακλείου βραβεύουν τον διακοστό χιλιοστό επιβάτη κρουαζιέρας

Στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, διοργανώνουν μικρή τελετή, αύριο 27/9/2018 στις 11 το πρωί στους χώρους του Επιβατικού Σταθμού του λιμένα Ηρακλείου, στην οποία θα βραβευτεί ο 200.000ος επιβάτης κρουαζιέρας για το 2018. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο τυχερός επιβάτης, που ταξιδεύει με το κ/ζ Celestyal Olympia της εταιρείας Celestyal Cruises θα δεχτεί συμβολικά δώρα από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου ενώ θα ακολουθήσει μία σύντομη τελετή με παραδοσιακό τοπικό κέρασμα για το σύνολο των επιβατών.

Read 715 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς