Το 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό φιλοξενείται από 9 - 10 Οκτωβρίου στο λιμάνι Ηρακλείου

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα το 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας το οποίο και φιλοξενείται στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ογδόντα αθλητές από την Ευρώπη συμμετέχουν στο τουρνουά το οποίο ξεκίνησε σήμερα νωρίς το πρωί στο βόρειο λιμενοβραχίονα και θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης και την απονομή του επάθλου στον νικητή, αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο οι προετοιμασίες των αθλητών, ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο. 

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση και στα πλαίσια αυτά προσφέρθηκε στην Ομοσπονδία εξοπλισμός που διευκολύνει την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα καθώς και αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες.

Read 950 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς