Print this page

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στο «Posidonia Sea Tourism Forum 2019»

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στην διοργάνωση «Posidonia Sea Tourism Forum 2019» που πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Μαΐου στο Καστρί στην Αθήνα. Ο Οργανισμός έδωσε και φέτος, το παρόν σε μία διοργάνωση που αποτελεί ευκαιρία για τους εκπροσώπους του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και του εξωτερικού να συζητήσουν τις τρέχουσες ανάγκες της βιομηχανίας και τον μελλοντικό σχεδιασμό για περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Κατά τη διάρκεια του «Posidonia Sea Tourism Forum 2019» , η κα Κυριακούλα Καμπανά υπεύθυνη κρουαζιέρας του Οργανισμού πραγματοποίησε επαφές με εκπροσώπους εταιρειών κρουαζιέρας που συνεργάζονται με το λιμάνι του Ηρακλείου όπως η Aida Cruises, Disney Cruises, Celestyal Cruises και συνομίλησε με παράγοντες του κλάδου για την ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου και τις προοπτικές της, τα επόμενα χρόνια.

Read 792 times
503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.