Προσέγγιση του κρουαζιεροπλοίου MSC OPERA 2 Μαρτίου στο λιμένα Ηρακλείου

Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, στο λιμάνι Ηρακλείου θα προσεγγίσει το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera, εκτελώντας την τρίτη του προγραμματισμένη προσέγγιση για το 2020, προερχόμενο από Κατάκολο. Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι μας από 09.30-18.00 οπότε και θα αναχωρήσει για Χάιφα.

Στις αρχές του λιμένος έχει ήδη αποσταλεί η προβλεπόμενη δήλωση υγείας των επιβαινόντων σύμφωνα με όσα ισχύουν κάθε φορά.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου είναι διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ σύμφωνα με την πολιτική που εφαρμόζει η εταιρεία και τις σχετικές οδηγίες της CLIA, στο πλοίο δεν επιτρέπεται η επιβίβαση όσων ατόμων προέρχονται από περιοχές που έχουν διαπιστωθεί αυξημένα κρούσματα κορονοιού.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα μέτρα που λαμβάνονται ήδη εκ μέρους των πλοίων, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της τοπικής κοινωνίας και την αποτροπή της εισόδου και εξάπλωσης του ιού.

 

Read 708 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς