Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗ με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρο Αρναουτάκη

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη, του Προέδρου του ΔΣ ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννη Βαρδαβά, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Μέσα στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του ΟΛΗ ΑΕ και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου στην Περιφέρεια Κρήτης, συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ Α.Ε κ. Μηνά Παπαδάκη και του Προέδρου του ΔΣ ΟΛΗ Α.Ε, κ. Ιωάννη Βαρδαβά, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνάς Παπαδάκης ζήτησε την στήριξη και την στενή συνεργασία της Περιφέρειας, για την εκπόνηση κοινών σχεδίων και στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση για την λειτουργία και για τα εκτελούμενα έργα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Read 542 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς