Συνάντηση της Διοίκησης του ΟΛΗ με αντιπροσωπεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στα Γραφεία του ΟΛΗ με την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Βασιλάκης και το μέλος της Γραμματείας κ. Κώστας Βαρβεράκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης προχώρησε σε μια εκτενή ενημέρωση δραστηριοτήτων του ΟΛΗ, κυρίως έθιξε το σημαντικό θέμα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, του οποίου η διαδικασία προχωρεί προς την ολοκλήρωση της με τις εγκαταστάσεις του Θεατρικού Σταθμού, του Λιμενικού Περιπτέρου, των δεξαμενών και των πρώην υπεραστικών ΚΤΕΛ να παραμένουν στον ΟΛΗ. Επίσης ενημέρωσε για τα έργα που πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα, όπως η δημιουργία Μαρίνας για σκάφη και η ενίσχυση του προσήνεμου μόλου σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη, εξέφρασε την επιφυλαξή της αλλά και την επιφύλαξη των στελεχών της παράταξής της, για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού προς την μεγαλύτερη αξιοποίησή του και στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκης πρώην διατελέσας Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ηρακλείου προχώρησε στην ανάπτυξη των διαφόρων θεμάτων και έθιξε το θέμα της στήριξης και αξιοποίησης του Λιμενικού Περιπτέρου.
Την πρότασή του έθεσε και ο κ. Βαρβεράκης, ο οποίος ζήτησε την δωρεάν στάθμευση σε χώρους του λιμανιού των οχημάτων κατοίκων και επισκεπτών που μετακινούνται στο κέντρο της πόλης με mini bus.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές να συνεχιστεί μελλοντικά η καλή συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου.

Read 181 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας