Ο.Λ.Η.: Εργασίες στον Λιμενοβραχίονα

Με στόχο τη βελτίωση των λιμενικών υποδομών στο Λιμάνι του Ηρακλείου και προς ασφάλεια των πολιτών του Ηρακλείου, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου από τον ΟΛΗ ΑΕ, σε πρώτη φάση, οι επισκευαστικές εργασίες στον Λιμενοβραχίονα Ηρακλείου οι οποίες αφορούν την επίστρωση και επικάλυψη των «προβληματικών σημείων» του τάπητα, έως ότου ολοκληρωθεί η επόμενη δεύτερη φάση που αφορά την πλήρη και νέα τοποθέτηση τάπητα στο σύνολο της έκτασης του Λιμενοβραχίονα.

Γι΄αυτό το λόγο, ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και τους ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος και η κυκλοφορία τόσο των τροχοφόρων, όσο και η διέλευση πολιτών κατά μήκος του Λιμενοβραχίονα μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 .

Read 583 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς