ΟΛΗ: Ολοκλήρωση της α΄ φάσης έργων οδοστρώματος του λιμενοβραχίονα

Περπάτημα, άσκηση ή τρέξιμο από τον Κούλε έως τον Φάρο αποτελεί την αγαπημένη διαδρομή όλων των Ηρακλειωτών για τέλεια χαλάρωση.

Για την εξασφάλιση της δυνατότητας να απολαύσουν όλοι οι πολίτες μας τoν ρομαντικό τους περίπατο, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., με άμεσες αποφάσεις προέβη στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επίστρωσης και επικάλυψης του οδοστρώματος του Λιμενοβραχίονα, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ολοκληρωτική φάση επίστρωσης τάπητα σε όλο το μήκος του.

Μπορούν πλέον άνετα όλοι όσοι αγαπούν αυτή τη διαδρομή να περπατήσουν αγναντεύοντας τις ομορφιές του Λιμανιού. Μπορούν να καθίσουν στα φρεσκοβαμμένα και καλοσυντηρημένα παγκάκια και να απολαύσουν τις υπέροχες εικαστικές συνθέσεις αλλά και να απολαύσουν τις ευχάριστες και όμορφες εικόνες, γεμίζοντας την ψυχή με χρώματα που αναδύονται μέσα από την θάλασσα.

Η διαδρομή αυτή δεν θα είναι μόνον η “οδός bypass” αλλά θα αποκτήσει με πρωτοβουλία του ΟΛΗ έναν εικαστικό χαρακτήρα στους επόμενους μήνες, αφού έργα γνωστών καλλιτεχνών θα φιλοτεχνηθούν και θα δώσουν στον γνώριμό μας αυτό τόπο μια άλλη μαγική διάσταση.

Read 678 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς