ΟΛΗ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γ΄ Μηχανικού του "Blue Horizon".

Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης, καθώς και όλη η Διοίκηση, εκφράζουν τη θλίψη τους για την τραγική κατάληξη του νεαρού 30χρονου ναυτικού του Ε/Γ-Ο/Γ “Blue Horizon”.

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άτυχο χαμό του Γ΄ Μηχανικού που ένα ατυχές γεγονός του αφαίρεσε τη ζωή. Η οδύνη είναι μεγάλη και με θλίψη συλλυπούμεθα την οικογένειά και τους οικείους του ναυτικού»,

Ο ΟΛΗ ΑΕ συμπαρίσταται έμπρακτα στην οικογένεια του άτυχου ναυτικού και θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας στις δύσκολες αυτές στιγμές.

 

Read 625 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς