Print this page

ΟΛΗ: Συμβολικά δώρα στα παιδιά της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

Σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας του Oργανισμού Λιμένος Ηρακλείου αποτελεί η υποστήριξή του σε ένα μεγάλο αριθμό κοινωνικών, ανθρωπιστικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Και μπορεί φέτος να μην πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις, όμως ο ΟΛΗ ΑΕ, καλλιεργώντας εμπράκτως τη φιλοσοφία ότι και σε αυτά τα Χριστούγεννα, τα παιδιά πρέπει να χαρούν τις εορτές τους, o ΟΛΗ πρόσφερε συμβολικά δώρα στα παιδιά της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Την Διοίκηση του ΟΛΗ ΑΕ επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αν. Κρήτης Γεώργιος κ. Σφακιανάκης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Γιάννης Σαραντίδης και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαργαριτάκης, προκειμένου να αποδώσουν τις ευχαριστίες τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα, όπου υπογραμμίστηκε η διάθεση και από τις δύο πλευρές να συνεχιστεί η έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ ΟΛΗ ΑΕ και Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης.

Αναλυτική υπήρξε η ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Σφακιανάκη, για θέματα και προβλήματα που τους απασχολούν, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη να δηλώνει ότι, οτιδήποτε ενδυναμώνει την λειτουργία του Λιμενικού Σώματος τον βρίσκει σύμφωνο και αρωγό.

Τέλος, τόσο ο Πρόεδρος του ΟΛΗ Α.Ε., κ. Ιωάννης Βαρδαβάς, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, μετέφεραν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους για την ουσιαστική συμβολή των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στο Σώμα, δίνοντας θερμά συγχαρητήρια για τη διαχείριση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

Με την ευχή αυτή η δύσκολη περίοδος να ανήκει σύντομα και οριστικά στο παρελθόν, έκλεισε η συνάντηση με την ανταλλαγή θερμών εορταστικών ευχών και ευχαριστιών.

 

Read 627 times