ΟΛΗ: Συνάντηση Διευθύνοντος Συμβούλου & Προέδρου ΟΛΗ ΑΕ με τον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαρδάκη.

Επίσκεψη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννη Βαρδαβά είχε την Τετάρτη 23/06/2021 ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το λιμάνι του Νότου, της Άρβης.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ αφού καλωσόρισε τον κ. Βαρδάκη, τον ενημέρωσε για τα θέματα του σκοπού της επίσκεψής του και συγκεκριμένα την αποάμμωση, τον φωτισμό και την εγκατάσταση PILLARS στο λιμάνι της Άρβης και τον διαβεβαίωσαν ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί και προχωρούν προς την ολοκλήρωσή τους το αργότερο μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο κ. Βαρδάκης αφού ευχαρίστησε την Διοίκηση του ΟΛΗ για την αναλυτική ενημέρωση, αποχώρησε εκφράζοντας την ικανοποίησή του.

Read 334 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς