ΟΛΗ: Συνάντηση Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ Μηνά Παπαδάκη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξεναγών Κρήτης.

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη είχαν την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης κ. Στράτος Μαγκουσάκης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης κ. Βαγγέλης Παπανικολάου.

Η βελτίωση των υπηρεσιών τουρισμού μέσω της συνεχούς συνεργασίας των φορέων αποτέλεσε το σκοπό της συνάντησης κατά την οποία συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να δοθεί χώρος στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων εντός της περιοχής ευθύνης του Ο.Λ.Η, ώστε τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων που επισκέπτονται το λιμάνι του Ηρακλείου να μην επιβαρύνουν τη κυκλοφορία του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου αλλά ταυτόχρονα να είναι σε απόσταση 5 λεπτών από το σημείο αποβίβασης και επιβίβασης των επιβατών τους, για την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση τους. Το παραπάνω αίτημα βρίσκει απολύτως σύμφωνους το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων.

Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι πάντα κοινός στόχος που ειδικά με τις δύσκολες τωρινές συνθήκες είναι σημαντική και απαραίτητη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ να τονίζει ότι «η στήριξη της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου απέναντι στα Σωματεία Τουρισμού είναι δεδομένη καθώς είναι κοινός ο στόχος που επικεντρώνεται να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν το νησί μας».

Read 36 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας