ΟΛΗ: Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Naviagtor.

Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Naviagtor με σημαία Πορτογαλική.

Πρόκειται για ένα καινούργιο boutique κρουαζιερόπλοιο με 89 VIP επιβάτες, Αμερικανικής εθνικότητας, που ουσιαστικά ξεκινά την «εναρκτήρια αυλαία» της κρουαζιέρας του και προσεγγίζει για πρώτη φορά το λιμάνι του Ηρακλείου.

Φυσικά, η αίσθηση της άνεσης, της υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας, συγκεντρωμένες σε ένα χώρο, κυριαρχούν σε ολόκληρο το «πλωτό ξενοδοχείο», αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό για μια αξέχαστη εναλλακτική κρουαζιέρα.

Η επιλογή της πρώτης του σημερινής προσέγγισης στο λιμάνι του Ηρακλείου και της δεύτερης τον Σεπτέμβριο του 2021, κρίθηκε ως ένας ασφαλής αλλά και υψηλός δημοφιλής προορισμός, με ιδιαίτερα τουριστικό ενδιαφέρον για τους 89 VIP επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες θύρες τουριστικού προορισμού και καθιερώνεται πλέον ως κλασικός, ασφαλής χώρος κρουαζιέρας στον Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, μετέβη στο Word Navigator όπου είχε συνάντηση με τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου και μετά την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων- πλακετών, αναφέρθηκε ότι «το λιμάνι του Ηρακλείου δημιουργεί συνεχώς εκείνες τις προοπτικές και τις τάσεις ώστε να κρατήσει και να εδραιωθεί στις αγορές της κρουαζιέρας ως ένας από τους δημοφιλής προορισμούς κρουαζιέρας» και ευχήθηκε για το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο να έχει τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο που παγκόσμιου τουρισμού.

Read 450 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς