Print this page

Δράσεις στήριξης από τoν ΟΛΗ ΑΕ και από την Norwegian Cruise Line Holdings σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Οι απροσδόκητες συνθήκες που διαμόρφωσε η περίοδος της πανδημίας συνδέθηκαν με πληθώρα καλών πρακτικών έμπρακτης κοινωνικής ευθύνης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η πλοιοκτήτρια Εταιρεία NCL Cruises σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του τμήματος κρουαζιέρας του ΟΛΗ και ανταποκρινόμενη με σεβασμό στην ανάγκη για την παροχή βασικών αγαθών σε συνανθρώπους μας, προέβη σήμερα 6 Σεπτεμβρίου, στη χορηγία υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα στην αποστολή 30 στρωμάτων στα Παιδικά χωριά SOS, 50 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεώργιο και 20 στον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου.

Η Διοίκηση του ΟΛΗ ΑΕ ευχαριστεί θερμά την πλοιοκτήτρια εταιρεία NCL Cruises, τον Environmental officer, καθώς και τα μέλη του πληρώματος που στήριξαν και βοήθησαν τους παραπάνω Φορείς.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, η έννοια της Κοινωνικής Υπευθυνότητας διευρύνεται μέσα από την ένωση των δυνάμεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, δημιουργώντας υπεύθυνες δράσεις για την κάλυψη και ικανοποίηση των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων των ευάλωτων ομάδων του τόπου μας.

Read 424 times