ΟΛΗ: Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτρουλάκη στον Λιμένα Ηρακλείου.

Επίσκεψη του Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτρουλάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, στο Κτίριο Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Θερμή υπήρξε η υποδοχή από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μηνά Παπαδάκη και από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΛΗ κ. Ιωάννη Βαρδαβά, όπου καλωσόρισαν τον Ηρακλειώτη Γενικό Γραμματέα.

Τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη συνόδευαν ο κ. Γλυνός, Διευθυντής Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου καθώς και η κ. Χατζηαντωνίου της Διεύθυνσης Λιμενικής Πολιτικής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επιπλέον ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Ευθύμιος Δουβής, o Διευθυντής Ερευνών του Εργαστηρίου Παράκτιας και Θαλάσσιας Έρευνας κ. Ν. Καμπάνης και Διευθυντές των Υπηρεσιών του ΟΛΗ καθώς και μέλη του Δ.Σ., κατά την οποία συζητηθήκαν τρέχοντα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος του Λιμένος Ηρακλείου και στα οποία υπήρξε έκδηλη η πρόθεση του Γενικού Γραμματέα στην υποστήριξη μιας σύγχρονης, αποτελεσματικής και αναπτυξιακής πορείας του Λιμένος Ηρακλείου και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του στην παγκόσμια αγορά.

Με την υπόσχεση ότι η αναπτυξιακή πορεία τόσο του Λιμένος Ηρακλείου αλλά και των νησιών αποτελεί πρόκληση για την ηγεσία του Υπουργείου και ότι θα είναι άμεση η ανταπόκριση έκλεισε η συνάντηση μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα εγκαρδιότητας.

Read 596 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς