ΟΛΗ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙΚΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μετά το καταστροφικό σεισμό που έπληξε τα χωριά του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, στέκεται στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας, συνεχίζοντας έμπρακτα τις δράσεις αλληλεγγύης του και αποδεικνύει ότι είναι ενεργό και δυναμικό μέλος της κοινωνίας μας.

Κατόπιν συνεννοήσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη, για τις καθημερινές ανάγκες των σεισμόπληκτων της περιοχής και τους τρόπους με τους οποίους αυτές μπορούν να καλυφθούν, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, παραχώρησε και παρέδωσε μεταφερόμενο οικίσκο πλήρως εξοπλισμένο για την προσωρινή στέγαση και κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των πληγέντων.

Η πρόθεση προσφοράς για την παραχώρηση οικίσκου δεν αποτελεί μόνον μια συμβολική ενέργεια του ΟΛΗ αλλά δείχνει την ευαισθητοποίηση και την αγάπη προς το συνάνθρωπό μας όταν αυτός βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων μας, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης και τόνισε «ότι μέσα από αυτή την αλυσίδα αγάπης απαλύνουμε την αγωνία όσων επλήγησαν και τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν ουσιαστικά, στην αντιμετώπιση αυτής της ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο».

 

Read 399 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς